Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cort x6 üst eşik kilidi yalama oldu ..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza cort x6 üst eşik kilidi yalama oldu ..

bu parçayı nasıl temin edicem elinde olan varsa sata bilirmi ?
    kağıt sıkıştırıyorum sorunu biraz geçiriyor hiç yoktan vidayı tutuyor bunu nası çözebilirim yardım eder misiniz..

3 çözüm yolu var.
    1)Ebay den çok çok ucuza(tabi kargosu var)locking nut bulabilirsin.
    2)www.4cmusic.com sitesinden sipariş veren bir dükkan bulabilirsen orda cort x6 locking nut var.Mydukkandada var ararsan başka sitelerdende bulabilirsin eminim.
    3)http://www.allparts.uk.com/nuts/lock...37_541_43.html doğrudan linkini vereyim.Elime para geçince bende birkaç parçayı değiştireceğim burdan.

Yorum

bu tip ürünler çabuk satılıyor ve bitiyor distribütörlerin daha sık getirmesi gereken ürünlerden birisi benimde eski gitarımda aynı sorun vardı bir arkadaşımında rg370dx inde aynı sorun oluştu yurtdışından getirtmekten başka çaren yok

Yorum

Hocam eğer Ankaradaysan Trio Müzik'te bahsettiğin parçadan satılıyor. Ben de yalama yapmıştım bir keresinde

Yorum

Cort x6'da aynı sorun bende de vardı. 3 kez vida aldım. Çok sıkmadığım halde hepsi tek seferde yalama oldu. En sonunda bir luthiere genel bakım için götürdüm. Orası için öyle rastgele paslı bir vida verdi. Yaklaşık bir aydır aynı vidayı kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşatmadı. Yani kısaca bu iş vidayı bulmak değil biraz da şans işi. Çünkü çoğu, anında yalama olup boşa dönmeye başlıyor

Yorum

cort x6 fg selam benimde sorunum köprüyü aşağı yukarı ayarlayan potans vidası yalama oldu ne yapacağımı şaşırdınm.bilen arkadaşların yardımını bekliyorum

Yorum

Arkadaşlar konuyla biraz alakasız olabilir ama cort un Türkiye distürübitörü var mı???

Yorum

sanırım var şu konuda bahsi geçmişti ikinci sayfasında

Yorum

cort x6 fg selam benimde sorunum köprüyü aşağı yukarı ayarlayan potans vidası yalama oldu ne yapacağımı şaşırdınm.bilen arkadaşların yardımını bekliyorum

Yorum

venedixli isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Dostum sen başka konuyada yazmışsın galiba aynı mesajı cevaplamıştım ama.Potans vidası derken tel yüksekliğini ayarlamak için alien vida ile ayarlananları diyorsun.Gitarın ne bilmiyorum ama bunlar işine yarar diye düşünüyorum:Graphtech Supercharger Strat and Tele Style Guitars Kit E PX-8001-00 Donanım Seti .Tünele[/url] gidip bir gitar ustasına gösterebelirsin zaten o ayarları sen kurcalama.

Yorum

Arkadaşın demek istediğini doğru anladığımı umuyorum. Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Eşiğin vidasını çeviriyordum ama boşa dönüyordu...

Ben de aldım şu çatı şeklinde olan parçayı. Onun çatı gibi sivri olan tarafını törpüleye törpüleye küçülttüm. Parça daraldığı için vida deliğe biraz daha yaklaştı ve daha iyi oturuyordu artık.

Umarım anlatabilmişimdir...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X